تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور تهیه ی نوع دوم سس بشامل
جمعه 12 مهر 1392

دستور تهیه ی نوع دوم سس بشامل

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع سس ،

این دومین نوع سس بشامل است

     مواد لازم :

  1. كره : 100 گرم
  2. میخک : 1 عدد
  3. شیر : نیم لیتر یا 2 پیمانه
  4. آرد : 4 قاشق سوپخوری
  5. پیاز متوسط : 1 عدد
  6. گرد خردل : به مقدار کم
  7. نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه سس بشامل نوع دوم :

پیاز را از رنده ی نرم رد می کنیم ,  بعى كره را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود . پیاز رنده شده را در کره می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا پیاز کمی طلایی شود , آرد را اضافه کرده و شیر را کم کم می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا سس به جوش آید و کمی غلیظ شود ..
خردل و میخک را اضافه می کنیم , سس یکی دو جوش که زد کمی نمک می زنیم و آن را از روی آتش برمی داریم . میخک را نیز برمی داریم .
در این سس می توانیم دو سه عدد زرده ی تخم مرغ زده شده اضافه می کنیم , یا صد گرم خامه موقعی که سس را از روی آتش برداشتیم اضافه کنیم یا یک لیوان آب گوشت در این سس بریزیم , با این اعمال هربار این سس را می توانیم با طعم دیگری آماده کنیم


برچسب ها: سس بشامل ، نوع دیگر سس بشامل ، بشامل ، دستور تهیه ی سس بشامل ، سس ، دستور سس بشامل ، روش تهیه ی سس بشامل ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.