تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه سوپ کدو
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391

روش تهیه سوپ کدو

   نوشته شده توسط: سارا محمدی    نوع مطلب :انواع سوپ و آش ،

مواد لازم برای 4 نفر :

  1. کدو حلوایی : 900 گرم ( پوست بکنید و تخم های داخل آن را خارج کنید )
  2. روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
  3. تره فرنگی : 2 عدد ( خردشود )
  4. سیر : 1 حبه ( رنده شود )
  5. زنجبیل : 1 قاشق چایخوری تازه رنده شده
  6. آب مرغ : 3 پیمانه
  7. نمک و فلفل : به میزان لازم
  8. ماست : 4 قاشق سوپخوری
  9. روغن : به مقدار لازم
  10. گشنیز : چندبرگ برای تزئین


طرز تهیه :

با استفاده از یک چاقوی تیز کدو حلوایی پوست گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنید .
سپس آنها را در قابلمه ای حاوی مقداری آب پخته و روی شعله اجاق گاز بپزید .
کمی روغن در تابه بریزید و سیر و تره فرنگی خردشده را در آن تفت دهید .
سپس شعله را کم کنیدتا با حرارت ملایم بپزد . زنجبیل و زیره سبز را به سیر و تره فرنگی سرخ شده اضافه کنید و چند دقیقه همراه آنها تفت دهید .
سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی کدو حلوایی نیم پز شده منتقل کنید .
پس از آن آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید .
در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق گاز را کم کنید .
وقتیسوپ پخته شد آن را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به مایه ای صاف و یکنواخت تبدیل شود .
سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و برای یک ساعت دیگر روی اجاق گاز حرارت دهید .
در پایان ماست را روی سوپ ریخته و با چند برگ گشنیز آن را تزئین کنید .


برچسب ها: روش تهیه ، تهیه ، سوپ کدو ، کدو ، سوپ ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.