تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور تهیه ی آش میوه
چهارشنبه 10 مهر 1392

دستور تهیه ی آش میوه

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع سوپ و آش ،

این آش دارای طعم و شكل بسیار مطبوعی است .


مواد لازم برای 6 نفر:

  1. گوشت چرخ کرده : ربع كیلو
  2. برنج : نصف پیمانه یا 100 گرم
  3. گوجه سبز : ربع کیلو
  4. سبزی آش شامل تره , جعفری , نعنا , گشنیز , برگ چغندر : ربع کیلو
  5. زرد آلو : ربع کیلو
  6. آلبالو : ربع کیلو
  7. پیاز سرخ كرده : 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
  8. گندم پوست گرفته : 1\4  ( یک چهارم ) پیمانه یا 50 گرم
  9. نخود و لوبیای قرمز : 125 گرم
  10. نمک و فلفل : به مقدار كافی


طرز تهیه:

پیاز داغ و نخود و لوبیا و گندم و در صورت تمایل كمی زرد چوبه را با 5 تا 6 لیوان آب می گذاریم بپزد . برنج را اضافه می کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن , وقتی برنج پخته شد داخل آش می ریزیم .
گوشت را کوفته ریزه درست می کنیم و به آن اضافه می کنیم و آش را گاهی بهم میزنیم تا کاملا" جا بیفتد . هسته میوه ها را می گیریم و در اواخر طبخ , میوه ها را هم داخل آش می ریزیم و به اندازه ی کافی نمک و فلفل می زنیم . باید میوه ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند .
در زمستان بجای میوه تازه می توانیم از برگ زردآلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم . باید میوه های خشک را در آب خیس کرد , بعد مصرف نمود .می توانیم به این آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شكر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود .


برچسب ها: آش میوه ، آش ، دستور آش میوه ، طرز تهیه آش میوه ، میوه ، دستور پخت آش میوه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.