تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه كرم كارامل استوایی
شنبه 11 شهریور 1391

طرز تهیه كرم كارامل استوایی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. انبه رسیده ی متوسط : 1/2 عدد
  2. میوه گل ساعتی : 1 عدد
  3. کرم کارامل : 200 گرم
  4. شکر : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

انبه را پوست بگیرید و قطعه قطعه كنید . بعد آن را به شکل مساوی در دو فنجان بزرگ بریزید . میوه گل ساعتی را نصف کرده ، پره های داخلی آن را به کمک قاشق برداشته و هر نیمه را در یکی از فنجان ها روی انبه ها بریزید . کرم کارامل را روی میوه ها بریزید تا فنجان ها پر شوند ، بعد آن را در یخچال بگذارید تا کاملا" سرد شود . قبل از سرو ، شكر را در تابه ای ریخته و حرارت دهید تا کاراملی شود . آن را سریع روی مواد داخل  فنجان ها بریزید .
دسر شما آماده است . در صورت امکان بهتر است به جای حرارت دادن شکر در تابه  ،  شکر را روی دسر ریخته و بعد با شعله ی کم آن را حرارت دهید تا کاراملی شود .


برچسب ها: كرم كارامل استوایی ، كرم كارامل ، طرز تهیه ، طرز تهیه كرم كارامل استوایی ، كارامل استوایی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.