تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه آلبالو پلو
دوشنبه 23 مرداد 1391

طرز تهیه آلبالو پلو

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    

موادلازم :

  1. برنج : 1 كیلو
  2. آلبالو : 500 گرم
  3. مرغ : 500 گرم به دلخواه ، ران یا فیله یا سینه مرغ
  4. شکر : 150 گرم
  5. روغن : مقدار لازم
  6. زعفران دم كرده : به مقدار دلخواه
  7. خلال پسته و بادام : به مقدار لازم


روش تهیه آلبالو پلو :

هسته آلبالو ها را در می آوریم و با کمی شکر مخلوط كرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر آب شود ( اصلا" آب اضافه نمی کنیم ) رنگ آلبالو نباید تغییر کند . یعنی نباید خیلی بجوشد زیرا رنگش تیره می شود .
مرغ را جدا با هویج و کرفس و کمی زعفران می گذاریم تا بپزد و وقتی پخت ، آن را ریش ریش می کنیم .
مرغها را کمی تفت می دهیم و آلبالو ها را اضافه می کنیم و دوباره زعفران را هم به مخلوط اضافه می كنیم . سپس برنج را دم می کنیم و روی آن مواد را اضافه کرده و سرو می کنیم .
برای تزیین برنج ، خلال ها را از قبل توی كمی آب خیس کنید تا نرم شوند . سپس آب آن را خالی کنید و خیلی کوتاه توی کمی کره تفت بدهید تا براق شوند و در نهایت آن را روی برنج بریزید . 


برچسب ها: آلبالو پلو ، آلبالو ، پلو ، طرز تهیه آلبالو پلو ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.