تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه رنگینک رولتی
جمعه 20 مرداد 1391

طرز تهیه رنگینک رولتی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :متفرقه ،

مواد لازم :

  1. خرمای سیاه : 1 كیلو
  2. آرد گندم : حدود 1 پیمانه
  3. دارچین : 1 قاشق سوپ خوری
  4. روغن جامد : 1/2 پیمانه
  5. گردوی خرد شده : 200 گرم
  6. پودر پسته یا نارگیل : مقداری برای تزیین


روش تهیه رنگینک رولتی :


ابتدا هسته خرما را در می آوریم و خرما را چرخ یا له می کنیم . اگر بخواهید نرم تر شود و کار با آن راحت تر شود و مزه بهتری داشته باشد ، کمی کره روی حرارت به آن اضافه نمایید .
خرما را روی نایلونی که با روغن مایع چرب کرده ایم قرار می دهیم و با وردنه چرب شده به شکل مربع یا مستطیل بازش می كنیم .
حالا آرد را تفت می دهیم تا رنگش برگردد و کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا بوی خامی آرد از بین برود ، سپس آرد را از روی حرارت بر می داریم و به دلخواه دارچبن را اضافه می کنیم . کمی که سرد شد آن را روی خرما می ریزیم و پهن می کنیم . گردوی خرد شده را روی حرارت کمی تفت می دهیم ( می توانیم از پودر نارگیل و پسته نیز برای تزیین آن استفاده کنیم ) و روی آرد پخش می کنیم . سپس به کمک نایلون ، خرما را لوله می کنیم . در هر مرحله خرما را با دست ، خوب فشار بدهید تا مواد به هم بچسبد ، نایلون را دور خرما می پیچیم و با فشار دست حالت می دهیم .
رولت را 2 - 3 ساعت توی یخچال می گذاریم تا سفت شود و در آخر آن را به قطر 2 سانتی متر برش می زنیم . 


برچسب ها: رنگینک رولتی ، رنگینک ، رولت ، طرز تهیه ، طرز تهیه رنگینک رولتی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.