تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه بامیه
پنجشنبه 19 مرداد 1391

طرز تهیه بامیه

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :متفرقه ،

مواد لازم :

  1. آرد : 1 پیمانه
  2. آب : 1 پیمانه
  3. تخم مرغ : 2 عدد
  4. شکر : 2 قاشق غذاخوری
  5. گلاب : 1 قاشق غذاخوریکره : 80 گرم
  6. نمک : 1/3 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت :

  1. شكر : 1 پیمانه
  2. آب : 1 پیمانه
  3. زعفران : 1/3 قاشق چای خوری
  4. گلاب : مقداری
  5. آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری


روش تهیه :

شکر ، آب ، کره ، نمک و گلاب را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا جوش بیاید . آرد را در آبی که جوش آمده می ریزیم و یكی دو بار آهسته هم می زنیم تا آب کاملا" تبخیر شده و مایع سفتی بدست آید . زیر آن را خاموش می کنیم . صبر می کنیم تا کمی سرد شود ، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا خمیر كشداری بدست آید . روغن را در ظرف مناسبی داغ می كنیم و خمیر را درقیف خامه می ریزیم سپس به هر شکلی که بخواهیم در روغن داغ می ریزیم . ممکن است بامیه ها را گرد کوچک یا حلقوی یا فرم های دیگر درست کنیم . وقتی بامیه ها برشته شدند ، آنها را در یک صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود . بعد در شربت غلیظ می اندازیم . اگر مایل باشیم می توانیم کمی هل و گلاب به شربت اضافه کنیم .
برای شربت دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده و به همراه کمی وانیل ، هل ، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی گاز تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام پیدا کند سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود .


برچسب ها: بامیه ، طرز تهیه بامیه ، طرز تهیه ، زولبیا و بامیه ،

ati
پنجشنبه 19 مرداد 1391 04:39 ب.ظ
سلااااام بامیه خیلی خوبه!منم آپم
پاسخ کامران محمدی : سلام ، نوش جان
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.