تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه سوپ شیر
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1391

روش تهیه سوپ شیر

   نوشته شده توسط: سارا محمدی    نوع مطلب :انواع سوپ و آش ،

مواد لازم :

  1. جو خیس کرده : نصف لیوان
  2. هویج رنده شده : نصف لیوان
  3. مرغ : حدود 200 گرم
  4. قارچ ( دلخواه ) : 200 گرم
  5. ذرت پخته شده ( دلخواه ) : نصف لیوان
  6. شیر : 3 لیوان
  7. آرد : 1 قاشق غذاخوری
  8. کره : 50 گرم
  9. نمک و فلفل : کمی


طرز تهیه :

جو و هویج و مرغ را در 1 لیتر آب میریزیم تا کاملا بپزد .
نمک و فلفل و ذرت پخته و قارچ سرخ شده را میافزاییم .
سس سفید یا بشامل را که به ترتیب زیر درست کرده ایم میافزاییم و بعد دو لیوان شیر باقی مانده را میافزاییم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا جا بیفتد .
وقتی آماده شد می توانید رویش را با کمی گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کنید .


طرز تهیه سس سفید یا بشامل :

آرد را در کره کمی تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود .
یک لیوان از شیر را کم کم میافزاییم و هم می زنیم تا یکدست شود .
وقتی سس شروع به حباب زدن کرد آماده است .


نکته : این سس در تهیه لازانیا و بسیاری غذاهای دیگر به کار میرود .


برچسب ها: روش تهیه ، تهیه ، سوپ شیر ، شیر ، سوپ ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.