تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت قلیه ماهی
سه شنبه 17 مرداد 1391

دستور پخت قلیه ماهی

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع خوراک های دریایی ،

مواد لازم :

  1. ماهی : 500 گرم
  2. سبزی (گشنیز و کمی شنبلیله ) : 500 گرم
  3. تمبر هندی : نصف بسته
  4. پیاز : 1 عدد
  5. سیر : 2 بوته
  6. نمك و فلفل : به اندازه لازم
  7. آرد بو داده : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه قلیه ماهی :

سیر و پیاز را رنده كنید و در كمی روغن تفت دهید . سپس ماهی را در آن تفت دهید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .
در این مرحله سبزی را كه قبلا" در روغن تفت داده اید ، اضافه کنید و به اندازه یك لیوان ، آب داخل ظرف بریزید تا سبزی و ماهی بپزد .
بعد از 15 دقیقه آب تمبر هندی و آرد را اضافه کنید و زیر حرارت را كم كنید تا قلیه شما بپزد و جا بیفتد . این غذا را در فر هم می توانید بپزید . به این صورت که مواد لازم را بعد از آماده شدن ، در فر با 350 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا قلیه شما آماده شود .


برچسب ها: قلیه ماهی ، قلیه ، ماهی ، دستور پخت قلیه ماهی ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.