تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه تر حلوا
دوشنبه 16 مرداد 1391

طرز تهیه تر حلوا

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :متفرقه ،

مواد لازم :

  1. آرد : 3 پیمانه
  2. شکر : 3 پیمانه
  3. آب : 3 پیمانه
  4. روغن : 1 پیمانه
  5. گلاب ، هل و زعفران : به مقدار لازم


روش تهیه :

آرد را در ماهیتابه تفت می دهیم تا رنگش عوض شود بعد روغن را اضافه كرده و با هم تفت می دهیم .شکر و آب را جداگانه می گذاریم بجوشد و زعفران را ساییده و دم می كنیم .
وقتی آرد رنگش کاملا" قهوه ای روشن شد ، شکر آب شده را داخل آرد می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله نشود . البته اول آرد را الك كنیم كه هوای داخل آن خارج شود تا گلوله نشود . اگر احیانا" گلوله شد از  صافی رد كنید تا صاف و یكدست شود .
زعفران آب شده و گلاب را اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا آبش به خورد آرد برود . بعد كه سفت شد حرارت را خاموش كرده و حلوا  را در قابلمه ای كه كناره داشته باشد می ریزیم و مدام تكان می دهیم تا روغنش در بیاید و آماده شود .
حلوا را در ظرفی می ریزیم یا در میان نان بستنی یا در كاغذ های كوچک مخصوص قنادی ریخته و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین می كنیم .  


برچسب ها: تر حلوا ، حلوا ، تر ، روش پخت تر حلوا ، طرز تهیه ، طرز تهیه تر حلوا ،

شنبه 7 شهریور 1394 03:09 ب.ظ
لطفا بفرمائید فرق حلوا وترحلوا در چیه؟
پاسخ کامران محمدی : در حلوا از آرد معمولی استفاده میکنیم ولی در ترحلوا از آرد برنج و نشاسته استفاده میکنیم.
مریم
جمعه 20 اردیبهشت 1392 03:48 ب.ظ
واقعا دستتون درد نکنه.
پاسخ کامران محمدی : خواهش میكنم.بازم به وبلاگ ما سر بزنید.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.