تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت بیسکوییت کره بادام زمینی
جمعه 13 مرداد 1391

دستور پخت بیسکوییت کره بادام زمینی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. کره بادام زمینی : 1 پیمانه یا 260 گرم
  2. شکر : 1 پیمانه یا 200 گرم
  3. تخم مرغ : 1 عدد
  4. بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  5. وانیل : 1/4 قاشق چای خوری


طرز تهیه :


شکر را با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم . وانیل ، کره بادام زمینی و مخلوط شکر را با هم زن برقی خوب هم می زنیم تا نرم و یکدست شود . تخم مرغ را اضافه کنید و باز هم بزنید . از مواد گلوله هایی به قطر حدود 1/5 تا 2 سانت درست کرده و با فاصله در سینی فر قرار می دهیم و رویش را با چنگال فشار می دهیم و شکل می اندازیم . حدود 8 تا 12 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت می گذاریم . همین که رنگ شیرینی کمی تغییر کرد آماده است .
بعد از پختن شیرینی ها بگذارید تا کامل سرد شوند ، بعد از سینی جدا کنید . این شیرینی ها را داخل یخچال نگهداری کنید .


برچسب ها: بیسکوییت کره بادام زمینی ، دستور پخت بیسکوییت کره بادام زمینی ، بیسکوییت ، کره بادام زمینی ، بادام زمینی ، کره ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.