تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت شیرینی ونیزی
پنجشنبه 12 مرداد 1391

دستور پخت شیرینی ونیزی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. آرد : 225 گرم
  2. کره : 225 گرم
  3. پودر قند : 100 گرم
  4. آرد ذرت : 50 گرم
  5. پودر نسکافه : 1 قاشق چای خوری
  6. وانیل : 1/2 قاشق چای خوری


طرز تهیه :

کره و پودر قند را خوب هم بزنید تا سفید شود و بعد آرد و آرد ذرت را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید سپس پودر نسکافه و وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط کنید . داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید . مواد بدست آمده را داخل قیف بریزید و مثل شکوفه یا حلقه می ریزیم . اگر خمیر زیاد سفت شده بود با مقدار بسیار کمی شیر نرمش کنید . برای تزیین می توانید روی مقداری از شیرینی ها ، شکلات رنده شده بریزید .
فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا بپزد .
وقتی پخت صبر کنید تا خنک شود . بعد از خنک شدن از داخل سینی جدا کنید و روی شیرینی ها پودر شکر بریزید و یا اگر وسط شیرینی هاتون گود بود مارمالاد بریزید .


برچسب ها: شیرینی ونیزی ، دستور پخت شیرینی ونیزی ، شیرینی ، ونیزی ، طرز تهیه ، طرز تهیه شیرینی ونیزی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.