تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت شیرینی مارمالادی
چهارشنبه 11 مرداد 1391

دستور پخت شیرینی مارمالادی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. آرد : 1 پیمانه
  2. کره : 1/4 پیمانه
  3. پودر شکر : 1/4 پیمانه
  4. زرده تخم مرغ : 1 عدد
  5. وانیل : 1 قاشق چای خوری
  6. مربا یا مارمالاد دلخواه : به اندازه ی دلخواه


طرز تهیه :
کره را بگذارید تا با محیط هم دما شود بعد با پودر شکر هم بزنید و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر لطیفی که به دست نچسبد ، آماده شود .
خمیر را با کمک وردنه پهن کنید و قالب بزنید و نصفی از شیرینی هایی را که قالب زده اید ، دوباره وسطش را قالب بزنید و در نهایت شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید . 


برچسب ها: شیرینی مارمالادی ، دستور پخت شیرینی مارمالادی ، شیرینی ، مارمالادی ، طرز تهیه ، طرز تهیه شیرینی مارمالادی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.