تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه کوکوی گیاهی
دوشنبه 9 مرداد 1391

طرز تهیه کوکوی گیاهی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كوكو ،

مواد لازم :

  1. سیب زمینی : نیم کیلو
  2. صیفی جات (نخود فرنگی ، ذرت ، فلفل دلمه ای ، هویج ، گل کلم ، براکلی یا لوبیا سبز ) : 300 گرم
  3. تخم مرغ : 1 عدد
  4. پنیر پارمسان یا هر نوع پنیر دیگر که رنده شده باشد : 50 گرم
  5. جعفری خرد کرده : 2 قاشق غذاخوری
  6. آرد : 2 قاشق غذاخوری
  7. آرد ساده یا پودر سوخاری : کمی
  8. نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
  9. روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان دلخواه


طرز تهیه :

سیب زمینی ها را بشویید و بگذارید آب پز شوند . در این فاصله اگر از سبزی و صیفی جات تازه استفاده می کنید آن ها را بشویید و ریز خرد کنید .
حالا که صیفی و سبزی جات آماده هستند ، همه را در یک قابلمه ی حاوی آب جوش و نمک بریزید و بگذارید کمی آب پز شوند . بعد همه را آبکش کنید . سیب زمینی ها را پوست بکنید و حسابی له کنید . حالا صیفی جات آب پز شده ، پنیر ، تخم مرغ و آرد را به آن بیافزایید . نمک و فلفل و ادویه بزنید .
حالا این معجون را حسابی هم بزنید تا یکدست شود . کافیست هر دفعه مقدار کمی از مخلوط را بردارید ، کف دستتان به شکل دایره یا بیضی یا لوزی یا متوازی الاضلاع یا هر شکل دیگری که دوست دارید دربیاورید ، در آرد ساده یا پودر سوخاری بغلتانید و در ماهی تابه سرخ کنید . مقدار مایه ی کوکو برای درست کردن دوازده عدد کوکو کفایت می کند .


برچسب ها: کوکوی گیاهی ، طرز تهیه ، طرز تهیه کوکوی گیاهی ، کوکو ، گیاهی ، غذایی ساده ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.