تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش پخت قرابیه بادام
یکشنبه 8 مرداد 1391

روش پخت قرابیه بادام

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. بادام خام پوست گرفته چرخ شده : 150 گرم
  2. شکر : 200 گرم
  3. سفیده تخم مرغ : 2 یا 3 عدد
  4. بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چای خوری
  5. خلال بادام و شکر : به میزان لازم
  6. اسانس بادام تلخ : 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه :

پودر بادام را با پودر شکر و سفیده ی تخم مرغ آنقدر هم بزنید که سفید و کشدار شود . اسانس بادام تلخ را اضافه کنید و در آخر بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید . مواد را داخل قیف که ماسوره ساده ای دارد بریزید و شیرینی هایی به یک اندازه روی سینی بگذارید . غلظت مایه باید در حدی باشد که به راحتی از قیف بیرون بیاید و موقع ریختن توی سینی ، مایه وا نرورد و در آخر روی آن خلال بادام بریزید .
شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده ، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آن ها طلایی شود . بعد از سرد شدن ، شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید . شیرینی ها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی در بسته ای بگذارید چون زود خشک می شوند . اگر شیرینی ها بعد از پخت به کاغذ روغنی چسبید ، یا شکر زیاد ریخته اید یا مایه شیرینی شل بوده است .


برچسب ها: قرابیه بادام ، قرابیه ، بادام ، طرز تهیه ، طرز تهیه قرابیه بادام ، روش پخت ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.