تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه مربا جات خام
شنبه 7 مرداد 1391

طرز تهیه مربا جات خام

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع مربا و کمپوت ،

مواد لازم :

  1. میوه ی دلخواه : به مقدار دلخواه
  2. عسل : 1 قاشق مرباخوری
  3. پودر بادام خام پوست کنده : 1 قاشق غذاخوری
  4. لیمو ترش : نصف یک عدد


طرز تهیه :

مقداری از میوه جات فصل مانند : هویج ، سیب ، موز ، به و ... را درشت رنده کرده و یا ریز خرد کنید ( بطوری که آب نیفتد ) و با یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری پودر بادام خام پوست کنده مخلوط کنید . در صورت تمایل ، می توانید آب نصف لیمو تازه را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و آن را میل کنید .
می توانید هر روز یک نوع مربا تهیه کرده و میل کنید . 


برچسب ها: طرز تهیه مربا جات خام ، مربا جات خام ، طرز تهیه مربا ، مربا ، طرز تهیه ، طرز تهیه مربا جات ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.