تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت کوفته نخودچی
سه شنبه 5 اردیبهشت 1391

دستور پخت کوفته نخودچی

   نوشته شده توسط: سارا محمدی    نوع مطلب :انواع كوفته ،

مواد لازم:

  1. گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
  2. آرد نخودچی : 300 گرم
  3. پیاز سرخ کرده : 3 تا 4 قاشق سوپخوری
  4. آب لیمو یا سرکه : یک استکان
  5. شکر : 3 تا 4 قاشق سوپخوری
  6. آب برای مایه کوفته : در حدود 2 لیوان
  7. پیاز متوسط رنده شده : 2 تا 3 عدد
  8. روغن : 200 گرم ( یک پیمانه )
  9. روغن : 200 گرم ( یک پیمانه )
  10. نمک و فلفل : به مقدار کافی


طرز تهیه:

پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش با گوشت چرخ شده و آرد نخودچی را مخلوط نموده آب را به تدریج داخل مایه ریخته به هم می زنیم تا مایه نرم و لطیف شود به طوری که به دست نچسبد .
مایه را خوب مالش می دهیم و 4 تا 5 لیوان آب و پیاز سرخ کرده و نمک را مخلوط کرده جوش می آوریم . از مایه گلوله هایی به اندازه ی یک تخم مرغ بر می داریم و به شکل تخم مرغ درست می کنیم و کوفته ها را در روغن سرخ کرده در آب پیاز که در حال جوش است انداخته و می گذاریم کوفته کاملا پخته شود .
چاشنی آن را آبلیمو و شکر یا سرکه شیره می ریزیم و ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران حل شده در آب جوش را در آب کوفته که در حال جوش است بریزیم در این صورت آب کوفته خوش رنگ تر می شود .
نکته ی قابل توجه چاشنی این کوفته است و هر کس مطابق میل خودش می تواند آن را ترش تر یا شیرین تر کند .


برچسب ها: دستور پخت ، پخت ، کوفته نخودچی ، نخودچی ، کوفته ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.