تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه كرم عسل
چهارشنبه 4 مرداد 1391

طرز تهیه كرم عسل

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. شیر : 500 میلی لیتر
  2. شیر عسلی : 1 قوطی
  3. عسل : 3 قاشق غذاخوری
  4. سرلاك گندم و عسل : 3 قاشق غذاخوری
  5. زرده تخم مرغ : 6 عدد
  6. وانیل : 1 قاشق چای خوری
  7. خامه فرم گرفته : 500 گرم
  8. ژلاتین : 8 ورق


روش تهیه :

ابتدا زرده های تخم مرغ را داخل قابلمه مخصوص كرم پزی ریخته و با همزن دستی كمی هم می زنیم تا باز شوند , وانیل را با زرده عا مخلوط كرده , سپس شیر را آرام آرام اضافه می کنیم و مواد را حدود 5 دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا شیر به جوش آید .
وقتی که کف روی مایه از بین رفت , یعنی مواد ما آماده است . پس آن را کنار می گذاریم . عسل را در مواد حل كرده و می گذاریم خنك شود .
خامه را با همزن فرم می دهیم , شیر عسلی را آرام آرام به خامه اضافه کرده , سپس سرلاک و مایه شیر و زرده را با مواد خامه مخلوط می كنیم . ورق های ژلاتین را داخل آب سرد می گذاریم تا نرم شوند , سپس آن ها را داخل ظرفی استیل گذاشته و روی بخار آب قرار می دهیم تا كاملا" ذوب شوند .
ژلاتین ذوب شده را به مایه كرم اضافه كرده و تمامی مواد را با لیسك خوب مخلوط می كنیم .  در انتها مواد را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد . 


برچسب ها: طرز تهیه كرم عسل ، كرم عسل ، عسل ، كرم ، طرز تهیه كرم ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.