تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه حلیم گندم با گوشت
سه شنبه 3 مرداد 1391

طرز تهیه حلیم گندم با گوشت

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع حلیم ،

مواد لازم :

  1. گندم با پوست : 600 گرم
  2. گوشت سر سینه ی گوسفند : 500 گرم
  3. پیاز متوسط : 1 عدد
  4. روغن مایع : 4 تا 5 قاشق
  5. عسل : چند قاشق غذاخوری
  6. دارچین : 1 قاشق غذاخوری
  7. پودر نارگیل : 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

ابتدا گوشت را بدون آنکه خرد کنید ، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود ، سپس آن را به همراه چند لیوان آب ، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق بگذارید ، بعد از جوشیدن ، کف آن را بگیرید و پیاز خلال شده و کمی دارچین به آن بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و آماده شود .
سپس گندم را نیز بشویید و همراه با چند لیوان آب ، در یک ظرف مناسب دیگر ریخته و روی اجاق قرار دهید تا به مرور بجوشد و بپزد و آب آن تمام شود . بعد از خنک شدن ، گندم را چرخ کنید و به آب گوشت بیفزایید و گوشت ها را نیز ریش ریش کرده و به حلیم اضافه کنید و مرتب هم بزنید و اجازه دهید به آرامی پخته شود و حلیم دلخواه تان آماده گردد .
آنگاه حلیم را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری روغن به آن اضافه کرده و به جای شکر ، کمی عسل در آن بریزید و خوب هم بزنید . در آخر ، مقداری دارچین و پودر نارگیل روی حلیم بریزید و نوش جان کنید .
این مقدار غذا برای 6 تا 8 نفر کافی است .


برچسب ها: طرز تهیه حلیم گندم با گوشت ، حلیم گندم با گوشت ، حلیم گندم ، گوشت ، حلیم ، طرز تهیه ،

A funny girl × R♥z@ M♥$!C
پنجشنبه 20 تیر 1392 06:17 ب.ظ
جالب بود
پاسخ کامران محمدی : ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.