تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه کانلونی با اسفناج
یکشنبه 1 مرداد 1391

طرز تهیه کانلونی با اسفناج

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :

  1. اسفناج پخته و سرخ شده : 1 لیوان
  2. پیاز سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
  3. فیله مرغ : 6 عدد
  4. کانلونی : 9 عدد
  5. در صورت نبود کانلونی از 9 ورق لازانیا استفاده می کنیم
  6. فلفل دلمه : نصف یک عدد
  7. پودر پنیر پارمسان : به میزان دلخواه
  8. نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  9. برگ اسفناج تازه : به میزان لازم
  10. خامه : 2 قاشق غذاخوری
  11. آب : 4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :

ابتدا آب ، خامه و برگ اسفناج تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن می ریزیم تا سس آماده شود . سس را داخل یخچال قرار می دهیم . فیله ها را به همراه مقداری ادویه ، یک تکه پیاز و یک تکه فلفل دلمه استیک می کنیم .
داخل بشقاب می گذاریم و روی آن زعفران می ریزیم . کانلونی ها را که از قبل پختیم با مخلوط اسفناج ، پیاز سرخ شده و پنیر پارمسان پر می کنیم یا این که این مواد را روی ورق لا
زانیای پخته گذاشته و لوله می کنیم .
می توانیم کانلونی ها را روی بخار پز قرار دهیم تا گرم شوند سپس در هر بشقاب 2 عدد فیله و 3 عدد کانلونی ، برای هر نفر قرار داده و روی آن را 2 تا 3 قاشق سس و مقداری روغن زیتون می ریزیم .


برچسب ها: طرز تهیه کانلونی با اسفناج ، کانلونی ، اسفناج ، کانلونی با اسفناج ، طرز تهیه ، طرز تهیه کانلونی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.