تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت مافین زرشک
شنبه 31 تیر 1391

دستور پخت مافین زرشک

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. آرد : 300 گرم
  2. شکر : 175 گرم
  3. آب جوش : 125 میلی لیتر یا نصف لیوان
  4. شیر : 125 میلی لیتر یا نصف لیوان
  5. روغن مایع : 125 میلی لیتر یا نصف لیوان
  6. تخم مرغ : 2 عدد
  7. وانیل : 1/2 قاشق چای خوری
  8. ماست چکیده : 1 قاشق غذا خوری سرپر
  9. مربای زرشک : به میزان لازم
  10. بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا آرد ، شکر ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم . در ظرفی دیگر تخم مرغ ها ، آب جوش ، ماست ، شیر و روغن مایع را کاملا" با هم مخلوط می کنیم و میان مواد خشک را گود می کنیم . سپس مایعات را داخل آن می ریزیم  .
تمام مواد را با همزن برقی به اندازه 8 شماره به هم می زنیم تا مواد کاملا" یکدست شوند . داخل قالب های مافین را چرب کرده و یک قاشق غذا خوری از مایه کیک ، داخل قالب ها می ریزیم . سپس میان آن یک قاشق چای خوری مربای زرشک تازه می ریزیم و آنقدر روی مواد از مایه مافین می ریزیم تا 2/3 قالب پر شود . مافین ها را حدود 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم ، می پزیم .
در آخر روی مافین ها را با خاک قند و مربای زرشک تزیین میکنیم .


برچسب ها: مافین ، زرشك ، مافین زرشك ، روش پخت ، طرزتهیه ، طرز تهیه مافین زرشك ، روش پخت مافین زرشك ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.