تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت لوف دو رنگ
پنجشنبه 29 تیر 1391

دستور پخت لوف دو رنگ

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :
  1. تخم مرغ : 3 عدد
  2. شکر : 220 گرم
  3. آرد : 300 گرم
  4. کره : 100 گرم
  5. وانیل : 1 قاشق چای خوری
  6. بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
  7. پودر کاکائو : 2 قاشق سوپ خوری
  8. شیر : 80 میلی لیتر یا 1/3 لیوان
  9. ماست : 3 قاشق غذا خوری سرپر


طرز تهیه :

ابتدا کره و شکر را با همزن برقی خوب به هم می زنیم تا پف کند . سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را 30 ثانیه به هم می زنیم .
وانیل را اضافه کرده و با مواد مخلوط می کنیم . سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و در 2 تا 3 مرحله داخل مواد می ریزیم .
بین اضافه کردن آرد و شیر ، ماست را نیز اضافه می کنیم و همه مواد را با همزن برقی به هم می زنیم . مقداری از مواد را با دو قاشق سوپ خوری کاکائو مخلوط کرده ، قالب لوف را از قبل چرب می کنیم ، نیمی از مواد سفید را داخل قالب ریخته و میان آن را با مایه شکلاتی پر می کنیم و نیم دیگر مایه سفید را روی آن می ریزیم .
در آخر مواد را به مدت 1 ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده ، می پزیم .


برچسب ها: لوف ، لوف دورنگ ، طرزتهیه ، طرز تهیه لوف دورنگ ، روش پخت ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.