تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه ژله انار و فالوده
چهارشنبه 28 تیر 1391

طرز تهیه ژله انار و فالوده

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :متفرقه ،

مواد لازم :

  1. فالوده : 500 گرم
  2. ژلاتین : 12 ورق
  3. انار دانه شده : 1 عدد
  4. آب انار : 500 میلی لیتر یا 2 لیوان
  5. شکر : 100 گرم


طرز تهیه :

ابتدا فالوده را چند ساعت بیرون از فریزر می گذاریم تا کاملا" آب شود . 6 ورق از ژلاتین ها را داخل آب سرد می گذاریم . وقتی نرم شدند ، روی بخار کتری ذوب کرده سپس همراه با 100 گرم شکر و آب انار مخلوط می کنیم .
این مواد را داخل قوطی باقلوا ریخته و داخل یخچال می گذاریم تا کاملا" ببندد . ژله را به صورت 4 گوش برش می دهیم و داخل فالوده میریزیم سپس دانه های انار رانیز به مواد اضافه می کنیم .
ورقه های باقی مانده ی ژلاتین را به همان صورت ذوب کرده و داخل مواد فالوده اضافه میکنیم . مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا" ببندد .


برچسب ها: ژله ، ژله انار ، ژله انار و فالوده ، فالوده ، انار ، طرز تهیه ، انار و فالوده ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.