تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت چیز کیک مرغ و ذرت
سه شنبه 27 تیر 1391

دستور پخت چیز کیک مرغ و ذرت

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم برای رویه برای 6 نفر :

  1. سینه کامل مرغ : 1 عدد
  2. پیاز متوسط : 1 عدد
  3. دانه ذرت پخته شده : 1 لیوان
  4. فلفل دلمه ای : 1 عدد کوچک
  5. پودر پنیر پارمسان : 4 قاشق غذا خوری
  6. پنیر خامه ای : 350 گرم
  7. تخم مرغ : 4 عدد
  8. نمک و فلفل : به میزان دلخواه
  9. سبزی های خشک و معطر و پودر سیر : از هرکدام 1 قاشق چای خوری


مواد لازم برای خمیر :

  1. کره : 100 گرم
  2. روغن مایع : 3 قاشق سوپ خوری
  3. آرد سوخاری : 5 قاشق غذا خوری
  4. آرد : 100 گرم
  5. پودر سیر : 1 قاشق چای خوری
  6. تخم مرغ : 1 عدد
  7. ماست : 2 قاشق غذا خوری


روش تهیه خمیر :

ابتدا کره را با همزن برقی خوب به هم می زنیم تا کمی پف کند . سپس تخم مرغ ها ، ماست و آرد سوخاری را هم زمان به مواد اضافه کرده و آنقدر به هم می زنیم تا مواد یکدست شوند . در مرحله آخر آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و تا آخر با همزن برقی خوب به هم می زنیم . خمیر حاصل را کف قالب کمربندی 4 گوش به ضلع 23 سانتی متر یا گرد به قطر 30 سانتی متر پهن کرده و کنار می گذاریم .


روش تهیه مواد رویه :


ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده ، کمی تفت می دهیم . سپس سینه مرغ را که به صورت خلال های باریک خرد کرده ایم ، با حرارت زیاد به همراه مواد سرخ می کنیم .
ذرت را به مخلوط اضافه کرده و همه را روی خمیر پهن می کنیم . پنیر خامه ای ، پودر پنیر پارمسان ، ادویه ها ، نمک و فلفل و تخم مرغ ها را در کاسه همزن ریخته و آنقدر به هم می زنیم تا یکدست شوند .
بهتر است به این مایه 50 گرم آرد سفید نیز اضافه کنیم که این به صورت دلخواه است . مایه را روی مواد داخل قالب ریخته و به مدت 1 ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم ، می پزیم . این چیز کیک را به صورت داغ و با چیپس و سس کچاپ سرو می کنیم .


برچسب ها: چیز کیک مرغ و ذرت ، چیز کیک ، مرغ و ذرت ، مرغ ، ذرت ، چیزکیک ، طرز تهیه ،

parisa
یکشنبه 8 بهمن 1391 10:44 ب.ظ
ممنون از وبلاگ خوبت مطالب مفید و کاملی بود
پاسخ کامران محمدی : لطف داری پریسا جان
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.