تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - آستریچ میت برگر یا ساندویچ گوشت شترمرغ
جمعه 30 تیر 1391

آستریچ میت برگر یا ساندویچ گوشت شترمرغ

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

موادلازم برای 6 نفر :

  1. گوشت چرخ کرده شتر مرغ : 500 گرم
  2. جو پودر شده : نصف پیمانه
  3. پیاز : 1 عدد
  4. جعفری خرد شده : سه دسته کوچک
  5. نمک و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه :

گوشت را با جو و پیاز مخلوط کرده ، سپس جعفری و فلفل و نمک را به آن اضافه کنید و برای مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا محکم شود و خودش را بگیرد . سپس آن را به صورت گرد درآورده و برای درست کردن برگر پهن کنید و بعد آن را برای مدت دو دقیقه در ماکروفر قرار بدهید .
سپس آن را روی نان سوخاری داغ بکشید و بعد رویش را با مواد مورد علاقه تان مثل کاهو ، گوجه فرنگی ، چغندر ، خیار ، پیاز ، تخم مرغ پخته و سس بپوشانید ... نوش جان


برچسب ها: آستریچ میت برگر ، ساندویچ گوشت شترمرغ ، طرز تهیه ساندویچ گوشت شترمرغ ، غذایی با چربی کم ، شترمرغ ، غذایی با گوشت شترمرغ ، ساندویچ گوشت ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.