تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت آستریچ برگر یا ساندویچ شترمرغ
دوشنبه 26 تیر 1391

دستور پخت آستریچ برگر یا ساندویچ شترمرغ

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :

  1. گوشت شترمرغ : 400 گرم
  2. پیاز خرد شده : 2 قاشق غذا خوری
  3. سیر خرد شده : 1 عدد
  4. روغن زیتون : 1 قاشق چای خوری
  5. نمک : 1 قاشق چای خوری
  6. فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :

پیاز را در روغن زیتون ، کمی سرخ می کنیم تا قهوه ای شود ، سپس با دیگر محتویات ترکیب کرده و به صورت کلوچه گوشت در می آوریم ، البته گوشت را از قبل چرخ می کنیم . این کلوچه را برای مدت 15 دقیقه حرارت می دهیم و سپس آماده سرو است .


برچسب ها: ساندویچ ، ساندویچ شترمرغ ، آستریچ برگر ، روش تهیه ساندویچ شترمرغ ، غذایی با گوشت شترمرغ ، روش تهیه آستریچ برگر ، غذایی با چربی کم ،

201Club
دوشنبه 26 تیر 1391 10:48 ق.ظ
سلام.وبلاگ جالب و آموزنده ای داری.بی تعارف می گم.راستی با چه حرارتی 15 دقیقه حرارت بدیم.
پاسخ بهار محمدی : ممنون از لطفتون . میتونیم روی آتش کباب پز کباب کنیم یا در تابه چدنی که کمی روغن ریختیم, هر دو طرفش رو سرخ کنیم ( مقدار سرخ كردن بستگی به این داره كه چقدر میخواین سرخ بشه )
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.