تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور تهیه خورش آلو هویج
یکشنبه 25 تیر 1391

دستور تهیه خورش آلو هویج

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع خورش ،

مواد لازم برای 4 نفر :

  1. گوشت ماهیچه یا مغز ران : 500 گرم
  2. پیاز : 1 عدد
  3. هویج : 500 گرم
  4. آلو : 300 گرم
  5. زعفران : به میزان لازم
  6. نمک و فلفل : به میزان دلخواه
  7. روغن مایع : به میزان دلخواه


طرز تهیه :

گوشت را می شوییم و در قطعات یکسان تکه تکه می کنیم . پیاز را خرد می کنیم و با مقدار اندکی روغن تفت می دهیم تا به رنگ طلایی روشن در بیاید . قبل از آنکه پیاز رنگ قهوه ای به خود بگیرد ، گوشت را به آن اضافه می کنیم تا آب آن کشیده شود .
سپس 4 پیمانه آب در آن می ریزیم و در ظرف را می بندیم تا گوشت ، نیم پز شود . هویج ها را به صورت خلال نازک در می آوریم و پس از شستن در روغن با حرارت ملایم تفت می دهیم .
آلو را که از سه الی چهار ساعت قبل در آب خیس کرده ایم به همراه هویج تفت داده شده ، نمک و فلفل و همچنین زعفران به گوشت اضافه می کنیم . حالا باید منتظر شویم که خورش در ظرف در بسته به خوبی جا بیفتد .


برچسب ها: خورش ، خورش آلو هویج ، خورش آلو ، خورش هویج ، طرز تهیه خورش آلو هویج ، طرز تهیه خورش آلو ، طرز تهیه خورش هویج ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.