تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج
جمعه 23 تیر 1391

طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع سالاد ،

مواد لازم :

  1. ران یا سینه مرغ پخته شده : 500 گرم
  2. دانه ذرت پخته شده : نصف لیوان
  3. خیار شور خرد شده : نصف لیوان
  4. ساقه پیازچه خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
  5. سس مایونز یا فرانسوی : نصف لیوان
  6. ژامبون مرغ خرد شده : 200 گرم
  7. پودر پنیر پارمسان : 3 قاشق غذا خوری
  8. برگ اسفناج تازه و بزرگ : به میزان لازم
  9. نوارهایی از پوست پرتقال برای تزیین : به اندازه دلخواه


روش تهیه سالاد مرغ و اسفناج :

امروزه در آشپزی ایرانی همه سعی دارند خوراکی ها را با ذائقه ایرانی اما به شکلی مدرن درست کنند . من هم سعی می کنم در این کار به شما عزیزان کمک کنم تا بتوانیم به بهترین شکل این کار را انجام دهیم .
ابتدا مرغ های پخته شده را ریز کرده و با تمامی مواد به جز اسفناج و پوست پرتقال مخلوط می کنیم سپس سالاد حاصل را میان یک برگ بزرگ اسفناج ریخته و آن را به شکل دلخواه می پیچیم که بهترین آن شکل لوله ای است .
اگر بخواهیم تعداد کمی از این سالاد های رولی درست کنیم ، دور آن ها را با یک نوار از پوست پرتقال گره زده و داخل بشقاب قرار می دهیم . اما اگر بخواهیم تعداد زیادی از این سالاد آماده کنیم ، به سرعت پشت ان ها را با یک خلال چوبی ، محکم می کنیم .
علاوه بر سس فرانسوی که داخل سالاد ریخته ایم ، احتیاج به کمی ترشی برای طعم این سالاد داریم . بهترین سس ترش برای این فصل ، مخلوطی از آب یک نارنگی ترش ، 4 قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ، نصف استکان انار ترش و مقداری نمک و فلفل است .
این سس را می توانیم در ظرف کوچکی کنار رول ها قرار دهیم که هنگام میل کردن رول ها را داخل این سس بزنیم . این سالاد نوعی تلفیق خوراکی های ایرانی باب ذائقه ما است اما به شکل مدرن ، که کمتر آن را دیده ایم .


برچسب ها: سالاد ، مرغ و اسفناج ، سالاد مرغ ، سالاد مرغ و اسفناج ، سالاد اسفناج ، طرز تهیه سالاد مرغ و اسفناج ، مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و اسفناج ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.