تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه مافین شکلات فندقی
جمعه 23 تیر 1391

طرز تهیه مافین شکلات فندقی

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :
  1. آرد : 250 گرم
  2. پودر کاکائو : 55 گرم
  3. شکر : 200 گرم
  4. تخم مرغ : 1 عدد
  5. پودر فندق : 75 گرم
  6. شکلات ذوب شده : 100 گرم
  7. آب جوش : نصف لیوان
  8. ماست : 2 قاشق غذا خوری
  9. روغن مایع : نصف لیوان یا 125 میلی لیتر

مواد میانی مافین :
  1. شکلات سیاه : 300 گرم
  2. خامه صبحانه : 200 گرم
  3. فندق درسته : به میزان دلخواه

روش تهیه :

ابتدا خامه و شکلات را که مربوط به مواد میانی است روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید ، سپس کرم حاصل را داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا" خودش را بگیرد .
برای آماده کردن مایه مافین ، ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و در کاسه ای میان آن ها را گود می کنیم . روغن مایع ، تخم مرغ ، ماست و آب جوش را توسط همزن مفتولی مخلوط کرده و تمام مواد را داخل مواد خشک می ریزیم و هشت شماره با همزن برقی به هم می زنیم تا مواد کاملا" یکدست شود .
داخل قالب های مافین ، کپسول گذاشته یا می توانیم این کار را هم انجام ندهیم . سپس نیمی از قالب یا کپسول را با مایه مافین پر کرده و یک قاشق چای خوری از کرم شکلات و 3 عدد فندق درسته را در مرکز آن قرار داده و دوباره روی آن را از مایه مافین می ریزیم تا 2/3 قالب یا کپسول  پر شود .
مافین ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم 45 دقیقه می پزیم .


برچسب ها: مافین ، مافین شکلات ، مافین شکلات فندقی ، طرز تهیه مافین شکلات ، شکلات ، فندق ، مواد لازم برای مافین شکلات ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.