تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه ساوارین میوه ای شکم پر
جمعه 23 تیر 1391

طرز تهیه ساوارین میوه ای شکم پر

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1. آرد : 450 گرم
  2. شکر : 150 گرم
  3. شیر : یک لیوان 200میلی لیتری
  4. پودر خمیر ترش : 45 گرم
  5. کره : 200 گرم
  6. تخم مرغ : 3 عدد
  7. شربت قند : به مقدار دلخواه
  8. خامه فرم گرفته : 200 گرم


روش تهیه :

ابتدا آرد را داخل کاسه ای ریخته و میان آرد را گود می کنیم . پودر خمیر ترش را با یک قاشق شکر و شیر ولرم داخل آرد می ریزیم و روی مواد را می پوشانیم تا خمیر آماده شود .
وقتی مایه کاملا" پف کرد ، کره ذوب شده و شکر و تخم مرغ ها را با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا" پف کرده ، سپس به خمیر آماده شده اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
همه مواد را با هم چنگ می زنیم تا خوب مخلوط شوند . روی خمیر را می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم استراحت کند . پس از این مدت دوباره خمیر را برداشته و در قالبی قرار می دهیم تا نصف حجم قالب را پر کند .
دوباره روی قالب را می پوشانیم و حدود 30 دقیقه دیگر در محیطی گرم قرار می دهیم تا خمیر حجیم شود . سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم ، می پزیم تا روی کیک طلایی شود .
وقتی کیک خنک شد آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده ، داخل آن را تا حدی خالی می کنیم و روی آن را مقداری شربت قند ریخته تا کاملا" جذب نان شود و داخل کیک را با خامه فرم گرفته و میوه های تازه پر می کنیم .
روی قسمت پر شده با خامه را با تکه های کیک که از وسط ساوارین درآورده ایم ، می پوشانیم و این کیک را یک شب داخل قالبی که آن را پخته ایم ، داخل یخچال قرار می دهیم .
روز بعد کیک را بر گردانده و روی آن را با خاک قند و میوه های فصل تزیین می کنیم .


برچسب ها: ساوارین ، ساوارین میوه ای ، ساوارین میوه ای شکم پر ، طرز تهیه ساوارین میوه ای شکم پر ، ساوارین شکم پر ، مواد لازم برای ساوارین میوه ای ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.