تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت املت مرغ و پنیر
پنجشنبه 22 تیر 1391

دستور پخت املت مرغ و پنیر

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :

  1. سینه مرغ وکیوم دودی شده : 1 عدد
  2. پنیر فیلا فیلا : 300 گرم
  3. فلفل دلمه ای : نصف یک عدد
  4. اسفناج پخته و خرد شده :به میزان دلخواه
  5. فیله گوجه فرنگی ریز شده : 1 فنجان کوچک
  6. تخم مرغ : 5 عدد
  7. آرد : 3 قاشق غذا خوری سرپر
  8. شیر : 4 قاشق غذا خوری
  9. نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم


روش تهیه :

ابتدا نیمی از سینه مرغ و پنیر را به صورت مکعبی ریز خرد کرده ، تخم مرغ ها را توسط همزن مفتولی به هم می زنیم و به آن آرد ، فلفل دلمه ای ، شیر ، نمک و فلفل اضافه می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا یکدست شوند .
تمام مواد خرد شده را به مایه اضافه می کنیم به جز اسفناج و نیمی از سینه مرغ که برای پر کردن املت در آخر باید کنار بگذاریم . مایه آماده شده را داخل تابه ای که از قبل به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون گرم کرده ایم ، می ریزیم تا یک طرف آن کاملا" ببندد .
سپس آن را پشت رو کرده یا داخل تابه ای دیگر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
املت را از وسط تا کرده و میان آن را با ورقه های مرغ دودی شده و اسفناج سرخ شده پر می کنیم .


برچسب ها: املت ، املت مرغ ، املت مرغ و پنیر ، مرغ و پنیر ، طرز تهیه املت مرغ و پنیر ، مرغ ، پنیر ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.