تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت کیک سیب
چهارشنبه 21 تیر 1391

دستور پخت کیک سیب

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :


  1. دارچین : 1 قاشق غذا خوری
  2. شکر : 2 قاشق سوپ خوری
  3. سیب : 2 عدد
  4. مغز گردوی خرد شده : 60 گرم
  5. بیکینگ پودر : 2 قاشق سوپ خوری
  6. آرد : 250 گرم
  7. شیر : 1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر
  8. وانیل : 1/4 قاشق چای خوری
  9. تخم مرغ : 2 عدد
  10. کره یا مارگارین : 150 گرم




طرز تهیه :


کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کاملا" کرم رنگ و سبک شود . بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا به خوبی تخم مرغ ها جذب مایه شود .
بعد وانیل و شیر را اضافه کنید و در حدی هم بزنید تا مخلوط شود . در این مرحله آرد ، بیکینگ پودر و گردوی خرد شده را بیفزایید و با کمک لیسک هم بزنید تا یک دست شود .
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید . بعد قالب خود را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید .
سپس سیب ها را پوست بگیرید . می توانیم سیب ها را به چند طریق در مایه ی کیک قرار دهیم ، یکی آنکه آنها را به صورت پرهای پرتقال درآوریم و روی آن را با 2 قاشق شکر و دارچین بپوشانیم و در کف قالب قرار دهیم و سپس مایه ی کیک را روی آن ها بریزیم و دیگر آنکه سیب ها را خرد کرده و درون شکر و دارچین بغلتانیم . ابتدا نصف مایه را در قالب بریزید . سپس سیب ها را روی مایه بچینید و بقیه ی مواد را اضافه کنید .
به مدت 45 دقیقه مایه کیک را در فر قرار دهید . بعد از 10 دقیقه ، کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید تا خنک شود .  


برچسب ها: کیک ، سیب ، کیک سیب ، طرز تهیه کیک سیب ، روش تهیه کیک سیب ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.