تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت حلیم بادمجان
سه شنبه 20 تیر 1391

دستور پخت حلیم بادمجان

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع حلیم ،

مواد لازم :


  1. بادمجان : 6 عدد
  2. روغن مایع ذرت : به مقدار لازم
  3. پیاز : 2 عدد
  4. گوشت با استخوان : 500 گرم
  5. عدس : نصف پیمانه
  6. برنج : نصف پیمانه
  7. نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
  8. کشک : نیم لیتر
  9. سیر داغ : 2 قاشق غذا خوری
  10. نعناع داغ : مقداری



طرز تهیه :


بادمجان ها را پوست گرفته ، نمک می زنیم و بعد از دو ساعت شسته و خشک می کنیم . سپس در مقداری روغن آن ها را تفت می دهیم تا طلایی شوند .
پیاز را نیز خلال کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در ظرفی گوشت ، پیاز ، عدس و برنج را با کمی آب می گذاریم تا پخته شوند .
وقتی که تمام مواد کاملا" پخته شد ، بادمجان ها را اضافه می کنیم . وقتی چند جوش زد ، گوشت را بیرون می آوریم و استخوان هایش را جدا کرده ، گوشت را می کوبیم و مجددا" به ظرف حلیم اضافه می کنیم .
بعد تمام مواد را روی حرارت به صورت پارویی می کوبیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . وقتی غذا کاملا" جا افتاد و حالت کشدار پیدا کرد و آب آن کاملا" تبخیر شد ، کشک آن را اضافه می کنیم تا به خورد حلیم برود .
سپس آن را در ظرف مورد نظر می کشیم و روی آن را با کشک و نعناع داغ و سیر داغ و پیاز تزیین می کنیم .


برچسب ها: حلیم ، بادمجان ، حلیم بادمجان ، طرز تهیه حلیم بادمجان ، دستور پخت حلیم بادمجان ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.