تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - طرز تهیه سس باربکیو
سه شنبه 20 تیر 1391

طرز تهیه سس باربکیو

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع سس ،

یک سری سسهایی وجود دارد به نام سسهای باربکیو و سسهای مرینیت که برای مزه دار کردن مواد غذایی مثل جوجه کباب استفاده می شوند .
برای تهیه جوجه کباب آن را به مدت یک روز در داخل زعفران ،  آب لیمو ، پیاز و غیره ، می خوابانیم تا کاملا" مزه دار شود ، این عمل مرینیت نام دارد .
بعد از این مرحله آن را کباب می کنیم .
باربکیو ، سسی است که با کره ، زعفران ، آب لیمو و غیره تهیه می شود و آن را برانشین می کنیم . یعنی بوسیله ی یک برس ، وقتی کباب روی آتش یا کباب پز قرار گرفته ،  آن را روی کباب می کشیم تا مزه سس روی کباب بماند .
تکنیک و پایه اولیه سس را اصطلاحا" رو می گویند .



مواد لازم :


  1. کره : 150گرم
  2. آرد : 5 قاشق غذا خوری


روش تهیه باربکیو :


مرحله 1 - مقدار 50 گرم کره را داخل ماهیتابه می ریزیم تا داغ شود ، 2 قاشق غذا خوری آرد به کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله نشود و به رنگ کرم در آید .
مرحله 2 - مقداری کره را داخل ماهیتابه ریخته تا داغ شود ، یک قاشق غذا خوری آرد به کره اضافه می کنیم و پیوسته به هم میزنیم تا به رنگ طلایی درآید . پایه ساخت هر دو را رو می گویند .
مرحله 3 - مقداری کره را داخل ماهیتابه ریخته ، می گذاریم تا داغ شود ، 1 یا 2 قاشق آرد به کره اضافه می کنیم و پیوسته به هم می زنیم تا قهوه ای رنگ شود .
از این مواد می توان برای تهیه حلوا استفاده کرد . بنابراین رنگ رو ، کرم ، طلایی و قهوه ای است و سسهایی که تهیه می کنیم به رنگهای سفید ، روشن ، تیره ، طلایی  ، قرمز یا سیاه هستند . رنگ رو باید با رنگ سس یکی باشد . یعنی نمی توان رویی را که رنگ قهوه ای دارد در یک سس سفید استفاده کرد .


برچسب ها: سس ، باربکیو ، سس باربکیو ، طرز تهیه سس باربکیو ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.