تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت خورش کرفس
دوشنبه 19 تیر 1391

دستور پخت خورش کرفس

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع خورش ،

مواد لازم :


  1. گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان : 500 گرم
  2. پیاز سرخ شده : 3 قاشق سوپ خوری
  3. نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
  4. رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سر صاف غذا خوری
  5. آبغوره : 1/2 لیوان
  6. کرفس متوسط : 2 عدد
  7. روغن برای سرخ کردن : به مقدار دلخواه
  8. نعناع و جعفری خرد شده : 250 گرم


طرز تهیه خورش کرفس :


ابتدا گوشت را تکه تکه کرده و با 2 قاشق غذا خوری پیاز ، تفت می دهیم . سپس رب گوجه فرنگی و زرد چوبه را اضافه نموده و کمی تفت می دهیم و 3 لیوان آب اضافه نموده ، حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیم پز شود .
کرفس را تمیز کرده ، ساقه های جوان آن را به اندازه 2 بند انگشت خلال درشت کرده ، برگ های تازه را با نعناع و جعفری ریز خرد می کنیم .
کرفس را در کمی روغن سرخ کرده سپس نعناع و جعفری و برگ های تازه آن را به خورش اضافه می کنیم .
نمک و فلفل را هم اضافه نموده و می گذاریم خورش پخته شود . در آخر کار آبغوره و پیاز داغ باقی مانده را اضافه کرده و می گذاریم خورش جا بیفتد و روغن روی خورش قرار گیرد .
خورش آماده ی مصرف است ، می توان این خورش را بدون نعناع و جعفری تهیه کرد .


برچسب ها: خورش ، کرفس ، خورش کرفس ، طرز تهیه خورش کرفس ، دستور پخت خورش کرفس ،

ساناز
دوشنبه 19 تیر 1391 09:27 ق.ظ
بسیار دستورات پخت عالی دارین
من برای بچه هام از روی وبتون خورش کرفس درست کردم
پاسخ بهار محمدی : ممنون از لطفتون . نوش جان . اگر نظری در مورد وبلاگ و موضوعات اون داشتید توی قسمت نظرات حتما" به ما بگید .
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.