تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه سوپ قارچ و اسفناج
یکشنبه 18 تیر 1391

روش تهیه سوپ قارچ و اسفناج

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع سوپ و آش ،

مواد لازم :


  1. قارچ خرد شده : نصف لیوان
  2. پیاز خرد شده : نصف لیوان
  3. کره : 2 قاشق غذا خوری
  4. شیر : 3 و 1/4 لیوان
  5. پودر جوز هندی ، پودر سیر ، نمک و فلفل : به مقدار کم
  6. آرد ذرت : 2 قاشق مربا خوری
  7. اسفناج : 1 کیلو گرم
  8. پنیر خامه ای : 115 گرم



طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج :


قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود . 3 لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید .
آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا" با هم مخلوط شوند .
سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود . سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت 5 دقیقه بپزد .
اسفناج خرد شده و کاملا" آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید ، بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا" آب شود . 


برچسب ها: سوپ ، سوپ قارچ ، اسفناج ، سوپ قارچ و اسفناج ، طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج ، قارچ و اسفناج ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.