تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت رشته پلو با گوشت
جمعه 16 تیر 1391

دستور پخت رشته پلو با گوشت

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :


  1. برنج : 500 گرم
  2. رشته پلویی : 200 گرم
  3. گوشت : 500 گرم
  4. نمک : به میزان لازم
  5. روغن : به میزان لازم
  6. خرما و خلال پسته و بادام : برای تزیین
  7. زعفران دم کرده : 1 قاشق غذا خوری
  8. کدو حلوایی یا سیب زمینی : برای ته دیگ
  9. پودر آویشن : 1/2 قاشق چای خوری
  10. فلفل : 1/4 قاشق چای خوری
  11. سیر : 2 حبه
  12. پیاز : 1 عدد




طرز نهیه رشته پلو با گوشت :


گوشت ماهیچه را تمیز می شوییم و با کمی نمک و فلفل ، پودر آویشن ، سیر خرد شده و پیاز رنده شده می گذاریم خوب بپزد . بعد از پختن ، نباید زیاد آب داشته باشد .
برنج را می شوییم و با نمک آن را نم می گذاریم . 3 تا 4 ساعت بماند . سپس آن را در آب جوش ریخته و زمانی که دانه ها ی برنج شروع به آمدن به سطح آب کرد ، رشته را کمی خرد کرده ، به برنج اضافه می کنیم . بعد از چند جوش (وقتی که خط های برنج معلوم شد )آن را در صافی می ریزیم و ته قابلمه را با کمی روغن چرب کرده و مواد لازم ته دیگ را با برش ها یی به ضخامت یک سانتی متری می چینیم و برنج را روی آن ریخته ، مقداری روغن میریزیم و دم میکنیم.
برای سرو : وقتی برنج دم کشید ، مقداری از آن را با زعفران مخلوط می کنیم . (تقریبا" 3 قاشق غذا خوری ) سپس برنج را در دیس کشیده و روی آن را با خرما ، خلال پسته و بادام که یک دقیقه در کره تفت داده ایم ، به همراه زعفران ، تزیین می کنیم .
ته دیگ را هم جدا گانه در بشقاب می کشیم و با کمی برنج زعفرانی تزیین می نماییم .


برچسب ها: رشته پلو ، رشته ، پلو ، گوشت ، رشته پلو با گوشت ، دستور پخت رشته پلو با گوشت ، طرز تهبه رشته پلو با گوشت ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.