تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت ماهی شکم پاره با سیر
پنجشنبه 15 تیر 1391

دستور پخت ماهی شکم پاره با سیر

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع خوراک های دریایی ،

مواد لازم :

  1. ماهی : 2 عدد
  2. نمک و فلفل : به اندازه ی کافی
  3. پیاز متوسط : 2 عدد
  4. تمر هندی : نصف بسته
  5. سیر : یک بوته
  6. روغن : به اندازه ی کافی



طرز تهیه ماهی شکم پاره با سیر :

 
ماهی را تمیز کنید . (البته سر آن را جدا نکنید . ) پس از مزه دار کردن ماهی آن را در روغن سرخ کنید .
پیاز خرد شده و سیر خرد شده را با هم تفت داده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .
مواد را داخل شکم ماهی بریزید و آن را داخل ظرف قرار دهید . تمر را با کمی آب حل کنید .
هسته ی آن را جدا و آب تمر را روی ماهی بریزید و روی حرارت قرار دهید . وقتی آب تمر جمع شد ، غذا آماده است .


برچسب ها: ماهی ، ماهی شکم پاره ، دستور پخت ، دستور پخت ماهی شکم پاره با سیر ، غذای دریایی ، سیر ،

پریسا بلوم
یکشنبه 18 تیر 1391 02:13 ب.ظ
من عاشق ماهی ام
پاسخ کامران محمدی : کیه که دوست نداشته باشه . سعی میکنیم مطالب بیشتری در مورد غذاهای دریایی و به خصوص ماهی توی وبلاگ بذاریم پریسا جان
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.