تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت شامی پوک
سه شنبه 13 تیر 1391

دستور پخت شامی پوک

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :

  1. گوشت : 300 گرم
  2. تخم مرغ : 1 عدد
  3. لپه : 1 پیمانه
  4. نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار کافی
  5. پیاز : 1 عدد
  6. سیب زمینی : 1 عدد
  7. روغن مایع : به مقدار کافی


طرز تهیه شامی پوک :

گوشت را با پیاز روی حرارت قرار داده و کمی تفت دهید . سپس لپه ، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه و قدری دیگر تفت دهید .
قدری آب به مواد اضافه و روی حرارت بگذارید تا گوشت و لپه بپزد . بعد از پخت آنها ، سیب زمینی و نمک را اضافه کنید .
فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و آب آن نیز تمام شود . بعد مواد را چرخ کنید و تخم مرغ را به آن افزوده ، شامی ها را به شکل فلافل در آورده و در روغن مایع سرخ کنید .


برچسب ها: شامی ، پوک ، شامی پوک ، دستور پخت ، دستور پخت شامی پوک ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.