تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه اسلایس موس توت فرنگی
سه شنبه 13 تیر 1391

روش تهیه اسلایس موس توت فرنگی

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

مواد لازم :

  1.  کیک اسفنجی : 1 تخته در اندازه ی دلخواه
  2. تلق شیرینی : به تعداد دلخواه
  3. بریلوی توت فرنگی : به میزان لازم
  4. توت فرنگی تازه : به میزان لازم
  5. سس توت فرنگی یا شربت غلیظ توت فرنگی :1/4 پیمانه
  6. پودر ژلاتین : 4 قاشق چای خوری
  7. خامه فرم گرفته : 200 گرم
  8. پودر قند : 1/2 پیمانه
  9. آب سرد : 8 قاشق سوپ خوری
  10. وانیل : 1/8 قاشق چای خوری
  11. سفیده تخم مرغ : 2 عدد


طرز تهیه اسلایس موس توت فرنگی :

مرحله 1 - پودر ژلاتین را همراه آب سرد و شربت یا سس توت فرنگی در ظرفی ریخته و مخلوط کنید . ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و مدام هم بزنید تا محلول شفاف شود .
بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد .
مرحله 2 - سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر قند در ظرفی ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید رنگ و پوک شود .
مرحله 3 - خامه فرم گرفته را به ظرف مخلوط سفیده تخم مرغ شیرین شده اضافه کرده و مخلوط کنید . حالا نوبت اضافه کردن مخلوط ژلاتین ولرم است .

آنها را به آرامی مخلوط کنید . موس توت فرنگی آماده است .
مرحله 4 - برای سرو یک نفره دسر می توانید تلق های خریداری شده (ازفروشگاه های لوازم قنادی ) رابه انازه 20 در 5 سانتی متر برش بزنید و آنا را از طول به 3 قسمت تقسیم کنید
.
هر برش مستطیل شکل را لوله کنید تا به شکل استوانه ای شفاف دربیاید . لبه هارا با چسب بچسبانید .
مرحله 5 - به اندازه مقطع هر استوانه تلقی کیک برش بزنید و در ته قالب یک نفره بگذارید . همه کیک را به این روش درته ظرف ها بگذارید . روی کیک ها را با موس توت فرنگی بپوشانید .
مرحله 6 - روی سطح دسر یک تکه توت فرنگی گذاشته و برای لایه آخر روی مواد را با بریلوی توت فرنگی بپوشانید .
دسر را با خامه و توت فرنگی تزیین کرده و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود .
اگر بریلوی توت فرنگی پیدا نکردید می توانید از سس توت فرنگی و یا شربت های غلیظ توت فرنگی جهت تزیین روی موس ها استفاده کنید یا به دلخواه از ژله توت فرنگی غلیظ درست شده از قبل استفاده کنید .
می توانید این دسر را با دیگر میوه های فصل مثل آناناس و هلو و گیلاس و زرد آلو تهیه کنید . اما
اگر در دسترس نبودند کمپوت آنها هم انتخاب خوبی است .



فوت و فن

برای تهیه این دسر کیک اسفنجی را می توانید خودتان درست کنید و اگر هم عجله دارید می توانید از کیک های اسفنجی ساده آماده در قنادی ها و نان فانتزی فروشی ها استفاده کنید و آن را به شکل دلخواه (به شکل ظرف یا قالب مخصوص سرو کردن ) ببرید .
اگر موس قبل از ریختن روی برش کیک در ظرف مورد نظر سفت و غلیظ شد با قرار دادن موس روی حرارت غیر مستقیم می توانید آن را دوباره شل و نرم کنید تا راحت تر مورد استفاده قرار گیرد .
بریلو یک جور ماده ژله ای آماده است که رنگ آن کاملا" شفاف و طعم شیرینی دارد .
با کمک آن می شود در عرض چند دقیقه سطح خارجی انواع موس و کیک و بستنی را براق کرد .  
    


برچسب ها: اسلایس ، توت فرنگی ، موس ، اسلایس موس ، اسلایس موس توت فرنگی ، روش تهیه اسلایس موس توت فرنگی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.