تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت خورش مرغ زعفرانی
سه شنبه 5 اردیبهشت 1391

دستور پخت خورش مرغ زعفرانی

   نوشته شده توسط: سارا محمدی    نوع مطلب :انواع خورش ،

مواد لازم برای 4 نفر :

  1. کره : 1/4 پیمانه
  2. پیاز بزرگ : 1 عدد-ریز شده
  3. جعفری تازه : 2 قاشق غذاخوری-خرد شده
  4. زعفران دم کشیده : 1 قاشق غذاخوری
  5. سینه یا ران مرغ : 4 عدد
  6. آب : 1 لیتر
  7. آرد ذرت : 2 قاشق چایخوری سر صاف
  8. آبلیمو : 1 قاشق مربا خوری
  9. تخم مرغ آبپز : 2 عدد
  10. بادام بو داده : 1/3 پیمانه


طرز تهیه :

مرحله 1 - کره را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا آب شود . سپس پیاز ریز شده در آن ریخته و کمی تفت داده تا نرم شود .
بعد از آن جعفری خرد شده را اضافه کرده و سپس تکه های مرغ را افزوده و تفت دهید تا رنگ مرغ برگردد .
آب و زعفران را اضافه کرده و حرارت را بالا ببرید تا بجوش آید . سپس شعله را کم کرده و با حرارت ملایم بگذارید تا مرغ پخته شود .

مرحله 2 - تکه های مرغ را از آب خارج کرده و گرم نگاه دارید . اگر آب خورش زیاد بود حرارت را زیاد کنید تا آب به حدود 2 لیوان برسد .

مرحله  3 - آرد ذرت را با آبلیمو مخلوط کرده و به آب مرغ اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود .

مرحله 4 - مرغ ها را درون ظرف مورد نظر چیده . آب غلیظ شده مرغ را روی آنها بریزید و با تخم مرغ آبپز و بادام بو داده شده تزیین و سپس سرو نمایید .


برچسب ها: پخت ، دستور پخت ، خورش ، مرغ ، خورش مرغ زعفرانی ، زعفرانی ، خورش مرغ ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.