تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه چیز کیک هلو
یکشنبه 11 تیر 1391

روش تهیه چیز کیک هلو

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :انواع كیك و بیسكوییت ،

موادلازم :

  1. بیسکوییت ساده : 250 گرم
  2. کره آب شده : 1/2پیمانه
  3. پودرشکر : 1 قاشق غذا خوری



 مواد لازم برای تاپینگ:

  1. پنیر خامه ای :350 گرم
  2. پودر شکر :3قاشق غذا خوری پر
  3. ژله هلو : 1 بسته
  4. خامه فرم گرفته : 1 پیمانه
  5. کمپوت هلو :1 عدد



طرز تهیه ی چیز کیک هلو :
 
مرحله 1 - بیسکوییت خرد شده را در میکسر ریخته تا کاملا"نرم شود سپس با پودر شکر و کره مخلوط نموده و در کف قالب کمربندی به قطر 18 الی 20 سانتی متر که قبلا" چرب نموده اید بطور یکنواخت پهن کنید و در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .
مرحله 2 - خامه فرم گرفته و پنیر خامه ای و پودر شکر را با یکدیگر بزنید تا یکد ست شوند .
مرحله 3 - پودرژله هلو رادر1/2 پیمانه آب جوش حل کرده و اجازه دهید تا خنک شود .
مرحله 4 -ژله سرد شده را به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید سپس هلوی خرد شده را به مواد افزوده و مخلوط نمایید .
مرحله 5 -مخلوط پنیر را روی بیسکوییت ریخته و برای 4 الی 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا" بسته شود .
مرحله 6 -قالب کمربندی را باز کرده و روی چیز کیک را با هلوی ورقه شده یا خرد شده تزیین کرده و سپس سرو نمایید .


نکات :
در صورتیکه قالب کمربندی در اختیار ندارید پس کف و دیواره یک قالب گرد را با فویل یا کاغذ پوستی بپوشانید سپس مراحل کار را انجام دهید .
 


برچسب ها: کیک ، چیز کیک ، روش تهیه ی چیز کیک ، چیز ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.