تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت پای مرغ
یکشنبه 11 تیر 1391

دستور پخت پای مرغ

   نوشته شده توسط: کامران محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

  مواد لازم برای تهیه ی خمیر پای :

  1. کره :75  گرم
  2. آرد : یک و نیم لیوان
  3. نمک : کمی
  4. آب : به میزان لازم در حدی که خمیر نرم و لطیف شود



مواد لازم داخل پای :

  1. مرغ پخته وریش شده :1 لیوان
  2. پیاز داغ : 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  3. قارچ : 100 گرم
  4. فلفل دلمه : 1عدد
  5. سوسیس کوکتل : 2 عدد
  6. سس سفید : 2 تا 3 قاشق غذا خوری
  7. کنسرو ذرت و نخود فرنگی : نصف لیوان
  8. پنیر پیتزای رنده شده : 200گرم
  9. نمک  و  فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم



طرز تهیه خمیر پای :

مرحله 1-آرد را در کاسه ای الک کرده و مقداری نمک به آن افزوده و کره را روی آن رنده کنید (کره بایستی کاملا" سرد باشد) و با دست کاملا" با آرد مخلوط نمایید .
مرحله 2 - آب یخ راکم کم به آن اضافه کنید تا جایی که خمیر کاملا" نرمی بدست آید . خمیر نیازی به ورز دادن زیاد ندارد و پس از آماده شدن قابل استفاده می باشد .



طرز تهیه مواد داخل پای :

مرحله 1 - پیاز را در کمی روغن یا کره تفت داده و نمک و فلفل و زرد چوبه نیز افزوده سپس مرغ پخته و ریش شده را نیزاضافه کنید و با پیاز مقداری تفت دهید . قارچ و سوسیس و سبزیجات را که قبلا" کمی تفت داده اید به مواد بیا فزایید و با هم مخلوط
کنید . کمی از پنیر پیتزا را نیز برای چسبند گی بهتر مواد به آن اضافه کنید .
مرحله 2 -در یک قالب گرد یا قالب پای خمیر را پهن کرده به طوریکه کف و دیواره های قالب را بپوشاند .
مرحله 3 -سس سفید را روی خمیر پخش کنید و مخلوط مرغ را روی آن بریزید , در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد بپاشید . از اضافه های خمیر نوار هایی درست کرده و روی مواد بچینید .
مرحله 4 - پای را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه پخت کنید . پس از اینکه پای از داغی افتاد آنرا در ظرف مورد نظر گذاشته و با سس دلخواه سرو نمایید
.
پای را نباید بلافاصله پس از خارج کردن از فر برش داد زیرا داغ است و امکان خرد شدن آن زیاد می باشد. 



برچسب ها: پای مرغ ، مرغ ، پای ، خوراک مرغ ، خوراک ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.