تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت خاگینه
جمعه 15 اردیبهشت 1391

دستور پخت خاگینه

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :

  1. تخم مرغ : 5 عدد
  2. گردوى خرد شده : 50 گرم
  3. آرد : 5 قاشق سوپ خوری
  4. دارچین : یک چهارم قاشق چایخوری
  5. روغن : به مقدار لازم
  6. شكر : 200 گرم
  7. زعفران : یك چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه :

تخم مرغها را در ظرف مناسبى مى شكنیم و مى زنیم و 5 قاشق سر خالى آرد را به مرور اضافه مى كنیم تا كاملا مخلوط شود .
روغن را گرم می کنیم ، مایه تخم مرغ را داخل روغن مى ریزیم تا یك طرف مخلوط طلایى شود و سپس برمى گردانیم تا طرف دیگر هم طلایى شود .
بعد 200 گرم شکر را در 100 گرم آب قوام مى آوریم ، با زعفران هم مى زنیم و قاچهای خاگینه را در شربت مى غلتانیم .
پس از گذاشتن آن در تابه ، 50 گرم گردوى رنده شده و یك چهارم قاشق مرباخورى دارچین را روی خاگینه می پاشیم .
در آخر کار ، مقدارى از شربت را روى آن میریزیم و مى گذاریم روى شعله تا كمى جوش بخورد . خاگینه آماده است .


برچسب ها: خاگینه ،

Afra
چهارشنبه 6 فروردین 1393 03:37 ب.ظ
Slm man dastoor amalesho midunestam vali az yadam rafte bud ino didam yadam umad merci dastet dard nakone Kamran joooooon♥♡◆◇
پاسخ کامران محمدی : سلام دوست من.خواهش میکنم.خوشحالم ک براتون مفید بود
masiha
پنجشنبه 3 مرداد 1392 06:16 ب.ظ
عااااااااااااااااااالی بببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببود
پاسخ کامران محمدی : مرسی
شکوفه
شنبه 16 اردیبهشت 1391 01:51 ق.ظ
سلام.خیلی ممنون ازاینکه توی وبلاگتون هم غذاهای جدیدوهم غذاهای سنتی روآموزش میدید.
پاسخ کامران محمدی : سلام ، خواهش میکنم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.