تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت کوفته مرغ
جمعه 15 اردیبهشت 1391

دستور پخت کوفته مرغ

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كوفته ،

مواد لازم :

  1. سینه مرغ : یک کیلو
  2. پیاز : 2 عدد متوسط
  3. کره : 100 گرم
  4. تخم مرغ : 2 - 3 عدد
  5. زعفران ساییده : نصف قاشق چایخوری
  6. آب لیمو : نصف استکان کوچک
  7. پودر سوخاری : به میزان دلخواه
  8. پیاز داغ : 3 قاشق سوپخوری
  9. زرشک : نصف فنجان
  10. رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
  11. نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
  12. آب : 2 لیوان


طرز تهیه :

سینه مرغ را دو بار چرخ کنید . سپس با پیاز پخته شده و کره و پودر سوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا چسبندگی پیدا کند .
رب را با کمی روغن تفت دهید و 3 - 4 لیوان آب و زعفران را اضافه کنید تا جوش بیاید . سپس مخلوط گوشت را 5 - 6 قسمت کنید و هر یک را به
صورت کوفته در دست فرم دهید . وسط کوفته ها را با دست گود کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ در میان آنها قرار دهید و مجددا
به صورت کوفته درآورید . بعد قابلمه ای را که 2 لیوان آب در آن ریخته اید و در حال جوشیدن است را در آبی مه به طور ملایم می جوشد قرار دهید تا کوفته ها
آماده شود . این نوع کوفته باید کم آب باشد . در انتهای پخت باید رب گوجه فرنگی و آب لیمو را به آن اضافه کنید .
در صورت تمایل 10 - 8 عدد سیب زمینی ریز یا سیب زمینی استانبولی آب پز شده را هم با آب لیمو به آب کوفته ها اضافه کنید و آنها را در ظرف گودی
بکشید و سرمیز ببرید . همچنین می توانید قبل از قرار دادن کوفته ها در آب جوش آنها را در روغن کمی سرخ کنید و سپس در آب جوش قرار دهید تا کاملا بپزد .


برچسب ها: کوفته مرغ ، کوفته ، مرغ ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.