تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت اردوو جگر گوسفند
پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391

دستور پخت اردوو جگر گوسفند

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :غذاها ،

مواد لازم :

  1. جگر سیاه : 1 عدد
  2. کره : 100 گرم
  3. جعفری ساتوری شده : 2 قاشق سوپخوری
  4. سیر : 2 حبه
  5. سرکه تند : نصف لیوان
  6. آرد : 5 قاشق سوپخوری سر خالی
  7. نمک و فلفل : به اندازه كافى


طرز تهیه :

پس از شستن جگر ، آن را به صورت ورقه های نازك و تقریبا 5 سانتى مترى چهارگوش ببرید و رگ و ریشه آن را ضمن بریدن ، درآورید .
بعد 3 قاشق از آردها را روی تخته گوشت پهن کنید و جگرها را روی آرد بغلتانید .
سپس آن را در کره آب شده قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد .
پس از پختن یک طرف ، آن را به طرف دیگر برگردانید و وقتى كاملا پخت ، سیر رنده شده و باقى مانده  آرد را روی آن بپاشید و چند مرتبه که جوش خورد ،
آن را از روى آتش بردارید و در دیس بچینید و مایعی را که داخل تابه مانده بود روی آن بریزید .
سپس دور آن را با سبزى هاى پخته تزیین كنید .


برچسب ها: اردوو جگر گوسفند ، اردو ، اردوو ، گوسفند ، جگر ، جگر گوسفند ، اردوو جگر ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.