تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه كمپوت گیلاس
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391

روش تهیه كمپوت گیلاس

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع مربا و کمپوت ،

مواد لازم :

  1. گیلاس بدون هسته : یک کیلو
  2. شکر : 300 گرم
  3. آب : 5 لیوان


طرز تهیه :

گیلاس ها را که بدون هسته است ، خوب بشویید .
آب و شکر را مخلوط كنید و روى آتش قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید .
گیلاس را در آن بریزید . در ظرف را بگذارید و بعد از 10 دقیقه از روی آتش بردارید .


برچسب ها: كمپوت گیلاس ، كمپوت ، گیلاس ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.