تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه آش دوغ
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391

روش تهیه آش دوغ

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع سوپ و آش ،

مواد لازم براى 6 نفر :

  1. دوغ : 2 پاکت
  2. برنج : 1 پیمانه
  3. تخم مرغ : 1 عدد
  4. سبزى آش : نیم کیلو ، خرد شده
  5. سیر خرد شده : به دلخواه
  6. نخود پخته : 1 پیمانه
  7. آرد برنج یا آرد گندم : 3 قاشق غذاخورى
  8. نمك و فلفل قرمز : به مقدار لازم


طرز تهیه :

مرحله 1 - ابتدا برنج خام را با تخم مرغ مخلوط كرده و سپس آرد را به آن اضافه کنید .
مرحله 2 - داخل قابلمه مناسبی دوغ را ریخته و مخلوط برنج را اضافه كرده ، روى حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا دوغ نبرد .
مرحله 3 - وقتى مخلوط دوغ به جوش آمد ، سبزى آش ، سیر و نخود را به آن اضافه کرده و اجازه دهید دوباره به جوش آید.
سپس نمک و فلفل قرمز به آن افزوده و اجازه دهید تا جا افتد .
مرحله 4 - آش دوغ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته ، به دلخواه تزیین كرده و سرو نمایید . 


برچسب ها: آش دوغ ، آش ، دوغ ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.