تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - دستور پخت کوفته تبریزی
یکشنبه 10 اردیبهشت 1391

دستور پخت کوفته تبریزی

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :انواع كوفته ،

مواد لازم :

  1. فلفل : به مقدار لازم
  2. زرد چوبه و ادویه : به مقدار لازم
  3. لپه : یک پیمانه
  4. تخم مرغ : 2 عدد
  5. گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
  6. سبزی معطر مرزه و تره : 2 قاشق غذاخوری
  7. مغز گردو : مقداری
  8. زرشک : نصف پیمانه
  9. برنج : یک پیمانه
  10. پیاز داغ : نصف پیمانه
  11. گوجه فرنگی : برای تزئین
 

طرز تهیه :

یک پیمانه لپه را با آب و نمک و ادویه می پزیم . برنج را می پزیم و با لپه در مخلوط کن می ریزیم .
گوشت چرخ کرده و لپه و برنج و تخم مرغ و سبزی معطر را با ادویه مخلوط می کنیم و کمی نمک به آن می افزاییم .
مخلوط حاصل را با زردچوبه و فلفل سیاه ورز می دهیم و سپس آن را به اندازه های مساوی تقسیم می کنیم .
وسط کوفته ها را پیاز داغ و گردو و زرشک و تخم مرغ پخنه یا گوشت مرغ پخته می گذاریم و کوفته ها را کمی تفت می دهیم .
در روغن پیاز داغ و آب را با کمی رب می جوشانیم .
سپس کوفته ها را داخل آب مب اندازیم تا پخته شوند . در انتها روی کوفته ها را با گوجه فرنگی تزیین می کنیم .


برچسب ها: کوفته تبریزی ، تبریزی ، کوفته ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.