تبلیغات
خانه غذا | وبلاگ آموزش آشپزی - روش تهیه هات چاکلت ( شکلات داغ )
جمعه 8 اردیبهشت 1391

روش تهیه هات چاکلت ( شکلات داغ )

   نوشته شده توسط: بهار محمدی    نوع مطلب :کافی شاپ ،

مواد لازم :

  1. شیر : یک فنجان
  2. کاکائو : دو قاشق مرباخوری
  3. نسکافه : یک قاشق مرباخوری
  4. شکر : یک قاشق مرباخوری
  5. خامه : یک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :    

شیر را روی حرارت قرار میدهیم تا کمی گرم شود .
لحظه ای که شروع به جوشیدن کرد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود .
سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار میدهیم و سرو می  کنیم .


نکته ای که در تهیه شکلات داغ مطرح است این است که میزان کاکائو و شکر باید به حدی باشد که شیر را بسیار غلیظ کند.
اگر احساس کردید که شیر حالت رقیق دارد و هات چاکلتتان دارد شبیه شیر کاکائو میشود کمی دیگر پودر کاکائو به آن اضافه کنید .


برچسب ها: هات چاکلت ، شکلات ، داغ ، شکلات داغ ، طرز تهیه شکلات داغ ، طرز تهیه ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.